TTF – dogodki

Delavnica History Of God (TTF – Traversing The Frequencies) 13.-15. november, 2015

»Objavil : , Nov 9, 2015 v Traversing the Frequencies, TTF - dogodki | 0 komentarjev

Delavnica History Of God    (TTF – Traversing The Frequencies) 13.-15. november, 2015

Guy Steven Needler ponovno prihaja v Slovenijo!

Z veliko radostjo najavljamo ponovni prihod pionirja spiritualne fizike, izjemnega mojstra, ki izvaja zdravljenja in Branja po vsem svetu.

Guy bo z nami od 13. do 15. novembra 2015. Vabljeni, da izkoristite izjemno priložnost in se udeležite njegove delavnice History Of God (Traversing the Frequencies).

Z nami bo delil svoja znanja in izkušnje tudi na predavanjih ter osebnih branjih.

prikaži več

Kako do predavanja, delavnic, branj, 18.-21.09.2014

»Objavil : , Sep 15, 2014 v Traversing the Frequencies, TTF - dogodki | 0 komentarjev

Kako do predavanja, delavnic, branj, 18.-21.09.2014

V času predavanja, delavnic in branj med 18.09.2014 in 21.09.2014, ko gostimo Guy Steven Needlerja, bo dostop do prostorov Intuitivno Energijskega Zdravljena malo drugačen.
Predvsem želimo zagotoviti nemoteno delo in najboljšo izkušnjo vseh udeleženih, zato bo glavni vhod zaprt. Vstop je omogočen z zadnje strani stavbe in sicer za predavanje v prostoru, ki se nahaja pod prostori IEZ, delavnice in branja, ki pa se bodo dogajala v prostorih IEZ, pa smo aktivirali še dodaten prostor, kateri bo služil za odmore, garderobo, …

prikaži več

Delavnica History Of God (TTF – Traversing The Frequencies) 19.-21. september, 2014

»Objavil : , Feb 20, 2014 v Traversing the Frequencies, TTF - dogodki | 0 komentarjev

Delavnica History Of God    (TTF – Traversing The Frequencies) 19.-21. september, 2014

Guy Steven Needler ponovno prihaja v Slovenijo!

Z veliko radostjo najavljamo ponovni prihod pionirja spiritualne fizike, izjemnega mojstra, ki izvaja zdravljenja in Branja po vsem svetu.

Guy bo z nami od 19. do 21. septembra 2014. Vabljeni, da izkoristite izjemno priložnost in se udeležite njegove delavnice History Of God (Traversing the Frequencies).

Z nami bo delil svoja znanja in izkušnje tudi na predavanjih ter osebnnih branjih.

prikaži več

Satsang – TTF

»Objavil : , Nov 11, 2013 v Traversing the Frequencies, TTF - dogodki | 0 komentarjev

Satsang – TTF

(sanskrit) SAT pomeni resnico, SANG pa družbo, srečanje.
Satsang je srečanje ‘višje resnice’, enako mislečih ljudi, ki se družijo, govorijo o duhovnosti, meditirajo, berejo duhovne tekste, ter duhovno pot prenašajo v vsakdanjik.

Namen satsanga je predvsem v druženju, deljenju izkušenj ter medsebojni pomoči izvajanja metode TTF. Na srečanjih se pridobi veliko dodatnih izkušenj izvajanja metode TTF, katera s tem postaja lažja, preprostejša, osebne izkušnje pa postanejo bolj pregledne. Ob poslušanju izkušenj drugih, se te zrcalijo v nas samih, odpirajo se novi pogledi, nove možnosti …

prikaži več

Delavnica History Of God (TTF – Traversing The Frequencies) 20.-23. september, 2013

»Objavil : , Jun 21, 2013 v Traversing the Frequencies, TTF - dogodki | 0 komentarjev

Delavnica History Of God (TTF – Traversing The Frequencies) 20.-23. september, 2013

  Guy Steven Needler prihaja v Slovenijo! Z veliko radostjo najavljamo prihod pionirja spiritualne fizike, izjemnega mojstra, ki izvaja zdravljenja in Branja po vsem svetu. Guy bo z nami od 20. do 23. septembra 2013. Vabljeni, da izkoristite izjemno priložnost in se udeležite njegove delavnice History Of  God (Traversing the Frequencies). Z nami bo delil svoja znanja in izkušnje tudi na predavanjih ter osebnnih branjih. Kaj je delavnica TTF? Guy nas s pomočjo svoje tehnike vodi v višje frekfence bivanja, kjer osebno izkusimo bivanje v višjih ferkvencah / dimenzijah ter komuniciramo z bitji, ki jih naseljujejo. Ob uspešno opravljenem tečaju Nivoja 1, 2 in ‘naprednega‘ nivoja 3, pridobite certifikat delavnice The History Of God –...

prikaži več