Harmonični vikend Skozi glino in svetlobo

Hrušica pri Colu, 01.08.2015

» Objavil : , Jun 24, 2015 v Gostovanja, IEZ | 0 komentarjev

MagijaGlineZ veseljem bom del delavnice: Harmonični vikend Skozi glino in svetlobo, ki bo potekala od 31.07.2015 do 02.08.2015 v Kreativni šoli Magija gline na Hrušici pri Colu.

To bo poseben vikend, ki bo povezal ustvarjanje v glini z duhovnimi vajami in predavanji. Glina je pramaterija, ki nosi v svojem genetskem zapisu informacijo o neskončnih možnostih ustvarjanja. In glina prizemljuje – svoje ideje, uvide in spoznanja tako lažje in hitreje udejanjamo v snovnem svetu.

 

Za obiskovalce te delavnice bo v rednem programu v soboto, 01.08.2015 ob 20. uri na sporedu: Glasbilo Hang in skupinska meditacija, prirejena za udeležence, kar bo nekakšen uvod v jesensko dogajanje v IEZ.

HandpanGlede na energije udeležencev bom pripravil posebno meditacijo, ki bo zmes Intuitivno Energijske Meditacije in Intuitivno Enegijske Kopeli, z dodatkom Glasbene kopeli. S pomočjo glasbila Handpan (Hang) bom visoke energijske vibracije prisotnih v meditaciji, povezal z njihovimi energijskimi vibracijami fizičnih teles. Poseben zvok glasbila se nežno dotakne, vibracja pa močno prodre v blokade, ki si jih ustvarjamo v sakodnevnem življenju, ter jim povrne visoko energijsko vibracijo našega izvirnega bivanja. Izkušnja bo zanimiva 😉

 

Več informacij o delavnici Harmonični vikend Skozi glino in svetlobo naješ tukaj.

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Za ogled še bolj poglobljene vsebine,
te vabim na ogled prenovljene strani

 

www.zavedanje.si

You have Successfully Subscribed!