IEZ Malih živali

IEZ

Intuitivno Energijsko Zdravljenje

Intuitivno energijsko Zdravljenje Malih Živali je celostna metoda zdravljenja

s katero učinkovito odpravljam probleme na vseh nivojih – fizičnem, mentalnem in energijskem.

Po večletnih izkušnjah z različnimi zdravilnimi tehnikami in povezovanju z energijami, imam intuitiven dostop do vzroka problema, ki v živih bitjih povzroča energijsko neravnovesje, to pa posledično s časoma vodi v bolezen.

Zdravljenje poteka individualno z lastnikom in živaljo. V večini primerov zadostujejo tri terapije, ki si sledijo dnevno in trajajo od 30 do 60 minut. V primeru večjih travm pa je potrebnih več terapij, ki lahko trajajo dlje, vključujejo pa tudi delo z ljudmi.

Zdravljenje z metodo INTUITIVNO ENERGIJSKO ZDRAVLJENE je izkušnja, ki vsakemu prinese prav tisto, kar potrebuje v življenju. Ko prenesemo to izkušnjo v življenje, dovolimo energijam, da nam pomagajo vsak dan.

Po odpravi vzroka in energijskemu zdravljenju energij, katere so prisotne med zdravljenjem, postane zdravje stranski produkt, bivanje pa mnogo lažje, prijetnejše in bolj svobodno. Vsako živo bitje je del neomejene energije.

 

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Za ogled še bolj poglobljene vsebine,
te vabim na ogled prenovljene strani

 

www.zavedanje.si

You have Successfully Subscribed!