Pomoč otrokom in mladostnikom

Intuitivno Energijsko Zdravljenje

IEOtrokPomoč otrokom in mladostnikom

Z Intuitivnim Energijskim Zdravljenjem pomagam tudi otrokom in mladostnikom.

Naj si bo to dojenček ali mladostnik v puberteti. Njihova povezanost s svojim višjim jazom je še intenzivna, zato so otroci še bolj dojemljivi za sprejemanje pomoči.

Energijska povezanost otroka z materjo je prisotna že pred spočetjem. Počasi se njuni energiji združujeta že v času nosečnosti in se običajno intenzivno povežeta že pred rojstvom. Prva leta otrokovega življenja je mati absoluten Vse. Energijski odnos je tako intenziven, da otrok v vas zazna najbolj skrite občutke. Zato gre pri zdravljenju malih otrok pravzaprav za zdravljenje tako matere kot tudi otroka.

IEOtrok2Odprtost otrok v energijah omogoča enostaven in čist kontakt terapevta in zato je zdravljenje izredno zanimivo ter zabavno, predvsem otrokom. Tudi najbolj boječi otroci kmalu prepoznajo domačnost in varnost okolja med terapijo.

V komunikaciji z otrokovim višjim jazom dobim vpogled v karmični prostor konkretne situacije. Običajno gre za izkušnjo, ki sta jo oba načrtovala že pred samo inkarnacijo. Dojemanje višje realnosti in razumevanje problema je ključen pri odpravljanju zdravstvenih ali drugih težav.

Običajno je potreben le en sam obisk. Izkušnje zdravljenih govorijo, da so učinki pravzaprav takojšnji in da terapije  ni potrebno ponavljati.

Trajanje je intuitivno dolgo, običajno en obisk od ene do treh ur.

Cena terapije je 40€

 

Ime in Priimek

Tvoj e-poštni naslov

Sporočilo

 

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Za ogled še bolj poglobljene vsebine,
te vabim na ogled prenovljene strani

 

www.zavedanje.si

You have Successfully Subscribed!