IEZ

Intuitivno Energijsko Zdravljenje

Harmonični vikend Skozi glino in svetlobo

»Objavil : , Jun 24, 2015 v Gostovanja, IEZ | 0 komentarjev

Harmonični vikend Skozi glino in svetlobo

Z veseljem bom del delavnice: Harmonični vikend Skozi glino in svetlobo, ki bo potekala od 31.07.2015 do 02.08.2015 v Kreativni šoli Magija gline na Hrušici pri Colu.

Za obiskovalce te delavnice bo v rednem programu v soboto, 01.08.2015 ob 20. uri na sporedu: Glasbilo Hang in skupinska meditacija, prirejena za udeležence, kar bo nekakšen uvod v jesensko dogajanje v IEZ.

prikaži več

Pomoč otrokom in mladostnikom

»Objavil : , Mar 9, 2015 v IEZ | 0 komentarjev

Pomoč otrokom in mladostnikom

Z Intuitivnim Energijskim Zdravljenjem pomagam tudi otrokom in mladostnikom.

Naj si bo to dojenček ali mladostnik v puberteti. Njihova povezanost s svojim višjim jazom je še intenzivna, zato so otroci še bolj dojemljivi za sprejemanje pomoči.

Običajno je potreben le en sam obisk. Izkušnje zdravljenih govorijo, da so učinki pravzaprav takojšnji in da terapije ni potrebno ponavljati.

prikaži več

Intuitivno Energijsko Zdravljenje

»Objavil : , Feb 19, 2015 v IEZ, Prva stran | 0 komentarjev

Intuitivno Energijsko Zdravljenje

je celostna metoda zdravljenja. Dolgoletne izkušnje v meditaciji in različna učenja, ki sem jih pridobival na svoji poti, so mi utrla pot do zaznavanja in bivanja v višjih nivojih zavedanja. V teh energijskih prostorih lahko vzpostavim stik z višjim jazom, vodniki in s stvarnikom. Razkrije se mi zapis vaše karmične naloge in tako zlahka prepoznam razlog za vaše bolezensko stanje. Izkušnje, ki jih prinese Intuitivno energijsko zdravljenje so zelo […]

prikaži več

Intuitivno Energijska Kopel

»Objavil : , Jan 9, 2015 v IEZ, Meditacije, Prva stran | 0 komentarjev

Intuitivno Energijska Kopel

je skupinska terapija za zdravljenje bolezni in odpravljanje različnih težav ter stisk posameznika.

V Energijski kopeli vsak posameznik začuti energijske prostore višjih frekfenc. Terapevt očisti čakre posamezniku in jih ponovno aktivira, očisti vaše fizično telo in vsa energijska telesa. Pomaga vam vzpostavitvi stik z vašim višjim jazom, ki ves čas terapije aktivno sodeluje pri zdravljenju ter zasidra povezavo.

V terapiji terapevt običajno tudi kanalizira osebna sporočila višjega jaza in/ali drugih duhovnih pomočnikov, ki sodelujejo.

prikaži več

Intuitivno Energijska Meditacija

»Objavil : , Feb 14, 2013 v IEZ, Meditacije | 0 komentarjev

Intuitivno Energijska Meditacija

Intuitivno Energijska Meditacija je vrsta vodene meditacije, ki je primerna prav za vsakogar. Izvaja se sede, na stolu, z vzravnanim hrbtom ter s stopali na tleh. Roki sta tik ob trupu, mehko položeni na stegna, dlani sta obrnjeni navzgor. Vodena Intuitivno Energijska Meditacija vas ponese v energijski prostor, ki ga soustvarijo posameznik, skupina in terapevt.  Z močnimi energijami, ki se spustijo v novo nastali energijski prostor skupine, se  zelo lepo ohrani tudi individualnost posameznika, ki lahko na osebnem nivoju prejme uvide in spoznanja … Po energijski kopeli, v kateri se fizično telo in druga energijska telesa prečistijo, uskladijo in napolnijo z energijo, se vam s pomočjo terapevta odprejo kanali, prek katerih se vam Energije, ki so vedno z...

prikaži več

IEZ Malih živali

»Objavil : , Dec 31, 2012 v IEZ | 0 komentarjev

IEZ Malih živali

Intuitivno energijsko Zdravljenje Malih Živali je celostna metoda zdravljenja s katero učinkovito odpravljam probleme na vseh nivojih – fizičnem, mentalnem in energijskem. Po večletnih izkušnjah z različnimi zdravilnimi tehnikami in povezovanju z energijami, imam intuitiven dostop do vzroka problema, ki v živih bitjih povzroča energijsko neravnovesje, to pa posledično s časoma vodi v bolezen. Zdravljenje poteka individualno z lastnikom in živaljo. V večini primerov zadostujejo tri terapije, ki si sledijo dnevno in trajajo od 30 do 60 minut. V primeru večjih travm pa je potrebnih več terapij, ki lahko trajajo dlje, vključujejo pa tudi delo z ljudmi. Zdravljenje z metodo INTUITIVNO ENERGIJSKO ZDRAVLJENE je izkušnja, ki vsakemu prinese prav...

prikaži več