Intuitivno Energijsko Zdravljenje

( IEZ - celostna metoda zdravljena )

IEZ

Intuitivno Energijsko Zdravljenje

Intuitivno Energijsko Zdravljenje
je celostna metoda zdravljenja.


Dolgoletne izkušnje v meditaciji in različna učenja, ki sem jih pridobival na svoji poti, so mi utrla pot do zaznavanja in bivanja v višjih nivojih zavedanja. V teh energijskih prostorih lahko vzpostavim stik z višjim jazom, vodniki in s stvarnikom.

V komunikaciji z energijskimi bitji (vašim višjim jazom in vodniki) se mi razkrije zapis vaše karmične naloge in tako zlahka prepoznam razlog za vaše bolezensko stanje. Ko omenjam bolezensko stanje, velja omeniti, da s tem ne mislim vedno na fizične bolezni; velikokrat gre tudi za duševne stiske in težave z umeščanjem posameznika v življenjsko okolje ter razne poškodbe. Ne vmešavam se v posameznikovo karmično nalogo, zato naredim tisto, kar je prav. Na podlagi prejetega oblikujem tehniko in načrt zdravljenja, ki traja do pet dni.

Izkušnje, ki jih prinese Intuitivno energijsko zdravljenje (in tudi druga srečanja, ki potekajo v naših prostorih), so običajno zelo intenzivne. Gre za proces povezovanja s samim seboj, z osebnimi vodniki in drugimi energijami višjih frekvenc. Med povezovanjem se ustvari intimno in močno doživljanje resničnega Sebe. V komunikaciji ponovno začutimo svoj pravi jaz. Spoznamo ali prepoznamo energijski prostor in moč brezpogojne ljubezni ter zaupanja. Ta intenzivna doživljanja v nas prebudijo pozabljeno in izkušnja nam povrne občutek bivanja v sebi. To doživljanje je premikanje k finejšim zaznavam in čutenju energijskega prostora. Običajno v tem prostoru začutimo sporočila, ki nam jih posreduje naš višji jaz ali katero drugo energijsko bitje, ki je povezano z vami.

Dogajanje po terapiji.

Po zaključeni terapiji se proces zdravljenja nadaljuje še najmanj tri tedne. V tem času čutite fine vibracije in dejanske spremembe v vašem fizičnem telesu. Naše telo je gosta materija, ki potrebuje kar nekaj časa, da vsrka zdravilno energijo, zato v teh prvih dneh ali tednih vedno priporočam uživanje le sveže hrane in pitje zadostne količine vode. S tem pripravimo telo na hitrejše izločanje »nakopičene slabe energije« in omogočimo bolj učinkovito sprejemanje zdravilne energije.

In ne le v telesu samem, tudi na čustvenem področju se v dneh po terapiji dogajajo spremembe. Čutite, kako začnejo spremembe počasi pozitivno vplivati na vaše življenje. Intenzivne čustvene izkušnje počasi dobivajo svojo podobo in začne se pot samospoznanja. Pridobljene izkušnje ustvarijo prostor, da si dovolite brezpogojno sprejeti samega sebe in tako začutite ljubezen do sebe in celega sveta. Nič ni več tako usodno ali tako zelo narobe, da se ne bi imeli radi. Brezpogojna ljubezen, ki jo začutite v terapijah, se tako počasi prenaša tudi v vaš vsakdan. In to je lahko začetek vaše poti k prebujanju.

Um je past.

Čutite pozitivne spremembe na fizičnem in čustvenem področju. Izboljša se vam zdravstveno stanje, življenje se postavlja na novo in kot strela iz jasnega se pojavi On, naš gospodar. Um je bolj zvit kot presta, zato nas kaj hitro začne preizkušati. Z analiziranjem in iskanjem odgovorov na nova vprašanja, lahko pridobljena izkušnja in zdravljenje izgubijo svoj pravi pomen in namen. Um nas zna prelisičiti, da čutenje brezpogojne ljubezni pretvorimo v cel kup vprašanj in izgovorov in nas celo prepriča, da nam vsega pač ni potrebno upoštevati in čutiti. Umsko analiziranje nas lahko potegne globoko nazaj in zgodi se, da se spet kaj hitro znajdemo v našem starem krogu. In počasi se več ne počutimo tako dobro in počasi se začnejo kazati znaki naše bolezni in si rečemo »zdravljenje z bioenergijo pač ni zame, pri meni ne deluje« ali pa »tale bioenergetik ni nič«.

To je past. Um jo vedno nastavi in večina se ujame vanjo. Prepoznajte namen te pasti in preprečite padec vanjo.

Brezplačna podpora po terapiji.

Prepoznate past, želite mimo nje in spoznate, da ne veste kako. Obdajajo vas občutki, da vam nič ne gre, da nimate prave volje, da ni dovolj prave podpore v okolju ipd.

Celotno dogajanje v naših prostorih je naravnano tako, da vsak dobi izkušnjo, ki jo trenutno najbolj potrebuje v življenju. Izkušnja je naša in mi smo tisti, ki jo negujemo. Sami skrbimo, da naš ogenj ne ugasne, da ne pademo nazaj v kolesje navad in neaktivnosti.

Že potreba po hrani nas kot novorojenčka prepusti usodi dogajanja od zunaj. Naš um kaj hitro začne upravljati z mehanizmi manipulacije in mi sami postanemo največja žrtev te igre. Še vedno iščemo odgovore in potrditve zunaj nas samih.

Prehod v finejše zaznave je proces dvigovanja vseh naših teles in je zato dolgotrajen. Nobena sprememba se ne zgodi čez noč in brez našega zavedanja. Vedenje, da samo z lastno voljo lahko dosežemo želeno, je ključnega pomena.

Podprli vas bomo na poti, ki so vam bile predstavljene. Prejeli boste veliko energijske podpore za naloge, ki jih boste realizirali. Skupaj bomo močnejši in le realizacija samega sebe je resnično ozdravljenje in rezultat intuitivnega zdravljenja.

Skupaj bomo z vami na tej prečudoviti poti do božanskega. Za vas smo pripravili brezplačne:
skupinske meditacije,
skupinske zdravilne kopeli,
skupinska druženja, kjer se bomo smejali, jokali in raziskovali samega sebe,
individualne posvete, kjer vas še dodatno energijsko podpremo.

Toplo priporočam tudi posebno tehniko hipnoze Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT), ki jo izvajam. Gre za neposredno izkušnjo, ki vam razgrne novo plast samega sebe. Z neverjetno izkušnjo boste precej lažje našli delčke sebe, kar vam bo v veliko pomoč pri sestavljanju mozaika in reševanju življenjskih preizkušenj.

Zelo pomembno je, da odgovornosti za svojo srečo in zdravje ne prepuščate drugim. Učinkovito zdravljenje je možno doseči le z vašo voljo. Vaša volja pri nas dobi krila.

Z zavedanjem spreminjamo sebe in svet.


 

Želim več informacij o Intuitivnem Energijskem Zdravljenju (IEZ)

Ime in Priimek

Tvoj e-poštni naslov

Sporočilo

 

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Za ogled še bolj poglobljene vsebine,
te vabim na ogled prenovljene strani

 

www.zavedanje.si

You have Successfully Subscribed!