Quantum Healing Hypnosis Technique

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Technique

Quantum Healing Hypnosis Technique je izkušnja, ki ti spremeni življenje!

Je vse – energijska kopel, intuitivni pogovor, hipnoza v somnambulistične stanju zavesti, povezava z Izvorno Energijo (Subconscious / Higher Self / Oversoul) katera opravi takojšnje ozdravljenje in prevezave naših napačnih dojemanj sebe, prenešenih travm iz preteklih življenj, … ter nam da odgovore na VSA naša vprašanja.

In porečejo – pa saj to ne more biti res – PA JE! VSE JE MOŽNO ČE SI LE TO DOVOLIMO in SE BREZPOGOJNO prepustimo IZVORNI ENERGIJI za 3 do 5 ur.

Dolores Cannon

Dolores Cannon

Dolores Cannon se s hipnozo ukvarja že vse od leta 1960. Na začetku je bila to preprosta metoda hipnoze, kot so jo poznali takrat, nato pa je pričela odkrivati pretekla življenja in somnambulističen nivo stanja zavesti. Z leti je izpilila svojo metodo, ki je prerasla okvire običajne hipnoze. Deluje v smonambulističnem nivoju zavesti, kamor tradicionalna hipnoza ne posega, ker je “pregloboka” …

Okoli leta 2000 so se ji pričele v terapije povezovati energije, ki pravijo, da jim je vseeno kako jih kličemo – meni so se predstavile kot IZVORNA ENERGIJA. Izvorna Energija je skupek energijskih bitji, ki so vedno bila, bodo in so tudi sedaj ves čas z nami – vsemi tukaj, prav zdaj – in zato vedo vse o nas, naših namenih, naših ciljih, nalogah, problemih in vse to z nami tudi brezpogojno delijo. Odpravijo lahko vse mogoče težave, ki jih imamo, zdravstvene, psihične, … in to vse storijo takoj in enkratno.

Terapija ni dolgotrajen proces. Nič posebnega predznanja ni potrebnega. Za uspešno terapijo potrebujete le zmožnost vizualizacije in BREZPOGOJNO PREPUŠČANJE.

 

Želim več informacij o QHHT

Ime in Priimek

Tvoj e-poštni naslov

Sporočilo

 

  preberi še:

# Kako poteka qhht

# video – Dolores Cannon govori o pričakovanjih v QHHT

# mnenja – o terapiji QHHT

 

 

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Za ogled še bolj poglobljene vsebine,
te vabim na ogled prenovljene strani

 

www.zavedanje.si

You have Successfully Subscribed!