Meditacije

podrobnosti o Intuitivno Energijskih Meditacijah

Intuitivno Energijska Kopel

»Objavil : , Jan 9, 2015 v IEZ, Meditacije, Prva stran | 0 komentarjev

Intuitivno Energijska Kopel

je skupinska terapija za zdravljenje bolezni in odpravljanje različnih težav ter stisk posameznika.

V Energijski kopeli vsak posameznik začuti energijske prostore višjih frekfenc. Terapevt očisti čakre posamezniku in jih ponovno aktivira, očisti vaše fizično telo in vsa energijska telesa. Pomaga vam vzpostavitvi stik z vašim višjim jazom, ki ves čas terapije aktivno sodeluje pri zdravljenju ter zasidra povezavo.

V terapiji terapevt običajno tudi kanalizira osebna sporočila višjega jaza in/ali drugih duhovnih pomočnikov, ki sodelujejo.

prikaži več

Intuitivno Energijska Meditacija

»Objavil : , Feb 14, 2013 v IEZ, Meditacije | 0 komentarjev

Intuitivno Energijska Meditacija

Intuitivno Energijska Meditacija je vrsta vodene meditacije, ki je primerna prav za vsakogar. Izvaja se sede, na stolu, z vzravnanim hrbtom ter s stopali na tleh. Roki sta tik ob trupu, mehko položeni na stegna, dlani sta obrnjeni navzgor. Vodena Intuitivno Energijska Meditacija vas ponese v energijski prostor, ki ga soustvarijo posameznik, skupina in terapevt.  Z močnimi energijami, ki se spustijo v novo nastali energijski prostor skupine, se  zelo lepo ohrani tudi individualnost posameznika, ki lahko na osebnem nivoju prejme uvide in spoznanja … Po energijski kopeli, v kateri se fizično telo in druga energijska telesa prečistijo, uskladijo in napolnijo z energijo, se vam s pomočjo terapevta odprejo kanali, prek katerih se vam Energije, ki so vedno z...

prikaži več