Satsang – TTF

Traversing The Frequencies

Traversing the Frequencies

Traversing the Frequencies

Satsang na temo metode Traversing The Frequencies sestavljajo vsi, ki so uspešno zaključili Nivo 1, 2 ali 3 učenja metode Traversing The Frequencies, ki jo uči Guy Steven Needler.

(sanskrit) SAT pomeni resnico, SANG pa družbo, srečanje.

Satsang je srečanje ‘višje resnice’, enako mislečih ljudi, ki se družijo, govorijo o duhovnosti, meditirajo, berejo duhovne tekste, ter duhovno pot prenašajo v vsakdanjik.

Namen satsanga je predvsem v druženju, deljenju izkušenj ter medsebojni pomoči izvajanja metode TTF. Na srečanjih se pridobi veliko dodatnih izkušenj izvajanja metode TTF, katera s tem postaja lažja, preprostejša, osebne izkušnje pa postanejo bolj pregledne. Ob poslušanju izkušenj drugih, se te zrcalijo v nas samih, odpirajo se novi pogledi, nove možnosti.

Satsangu se pridruži tudi Guy Steven Needler, s katerim se pogovarjamo o meditacijah in metodah izvajanja TTF. Na koncu druženja nas popelje v skupinsko meditacijo.

V satsangu se energije množijo, občutki postanejo močnejši, preboji lažji in globlji. S tem pa postaja samostojno delo vsakega posameznika lažje.

Posnetki Slovenskih satsangov na temo Traversing the Frequencies

Dostop do posnetkov Slovenskih satsangov.

Arhiv vseh Slovenskih satsangov na temo Traversing the Frequencies. Za dostop je potreben vpis in registracija uporabnika.

 

Naslednji satsang bo v

dogodki so objavljeni na ZAVEDANJE.SI

 

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Za ogled še bolj poglobljene vsebine,
te vabim na ogled prenovljene strani

 

www.zavedanje.si

You have Successfully Subscribed!