Video Guy Steven Needler

Intervju Guy Steven Needler – The Moore Show, Junij 2013

»Objavil : , Jul 1, 2013 v Traversing the Frequencies, Video, Video Guy Steven Needler | 0 komentarjev

Intervju Guy Steven Needler – The Moore Show, Junij 2013

Posnetek je nastal ob invtervjuju na The Moore Show, 07.07.2013. Guy Steven Needler govori o knjigah Beyond the Source ter predstavlja svoje delo.

Video, ki ga predstavljamo danes, je posnetek enega izmed intervjujev, ko Guy govori o vsebini svojih novih knjig (Beyond The Source 1 in 2), o sebi ter o svojem delu.

Ogled video posnetka je odlična popotnica na poti zaznavanja višje realnosti.

prikaži več

Predavanje Guy Steven Needler, Julij 2012, Transformacijska Konferenca, ZDA

»Objavil : , Jun 3, 2013 v Traversing the Frequencies, Video, Video Guy Steven Needler | 0 komentarjev

Predavanje Guy Steven Needler, Julij 2012, Transformacijska Konferenca, ZDA

Posnetek je nastal na 7. letni Transformacijski konferenci leta 2012, ki vsako leto poteka v mestu Rogers, v Združenih državah Amerike. Tam je med 13. in 15. Julijem Guy Steven Needler predstavljal svoje delo. Video, ki ga predstavljamo danes, je posnetek enega izmed predavanj, ko Guy govori o vsebini in metodah, povezanih s svojim delom.  V uvodu Guy predstavi sebe ter svoje začetke, nadaljuje s predstavitvijo vsebine knjig ‘History of God‘, ter ‘Beyond the Source‘, kjer opiše zgradbo Vsega ter dvanajstih Sokreatorjev z njihovo sestavo. Na koncu pa odgovori še na nekaj zanimivih vprašanj. Ogled video posnetka je odlična popotnica na poti zaznavanja višje realnosti. #Guy Steven Needler, #Traversing the Frequencies Prispevek je v...

prikaži več

Predstavitev Traversing the Frequencies delavnic

»Objavil : , Maj 20, 2013 v Traversing the Frequencies, Video, Video Guy Steven Needler | 0 komentarjev

Predstavitev Traversing the Frequencies delavnic

Delavnice “Traversing the Frequencies” so zasnovane tko, da iskalca resnice naučijo metod, katere je razvil Guy Steven Needler. Te mu omogočajo komunikacijo z bitji v višjih energijskih svetovih, ter z “Source Entyty” – bitjem, ki mu pravimo Bog. Guy se nam v kratkem video prispevku predstavi ter opiše delavnice, na katerih uči svojo metodo. Prispevek je v Angleščini.

prikaži več